Daut Demaku BiografiaDaut

Daut Demaku[1] born on October 13, 1944 in the Abria village (Drenica, Kosovo ), is Albanian writer and lecturer of the course 'The Art of Positive Thinking'.

Biography[edit]

He was schooled in his hometown and in Pristina. Four years was editor of the student newspaper of Kosovo 'Bota e Re' (New World) and a mandate was president of the League of Students of Kosovo.

Demaku

A long time was editor of the editorial desk of Rilindja Magazine, editor of the book publishing Agricultural Cooperative in Pristina and finally the director of Rilindja Publishing House. His works are translated into English, Norwegian, Macedonian and Serbian.

Works[edit]

 1. Daut Demaku born on October 13, 1944 in the Abria village (Drenica, Kosovo), is Albanian writer and lecturer of the course 'The Art of Positive Thinking'. He was schooled in his hometown and in Pristina. Four years was editor of the student newspaper of Kosovo.
 2. #tvora #rtvoranews #thumbon Follow TV Ora dhe RTV Ora News Subscribe To 'Ora News' on YouTube Channel for NEWS HERE: Subscribe To 'Ora.
 3. 143 Ergebnisse zu Daut Demaku: USA, kostenlose Person-Info bei Personsuche Yasni.de, alle Infos zum Namen im Internet.
 4. It looks like we don't have any Biography for Daut Demaku yet. Be the first to contribute! Just click the 'Edit page' button at the bottom of the page or learn more in the Biography submission guide.

Daut Demaku Biografia En

 • Brigjet e Thata - 1967[2]
 • Plisat e Kuq - 1969[3]
 • Plisat e Kuq - 1971
 • Kapituj jete - 1977
 • Shi e Puhi - 1979
 • Buka - 1981
 • Bletaja - 1976
 • Në mjaltishtë - 1978
 • Mote të thata - 1983
 • Trëndafila pa gjëmba - 1986
 • Guralec në këpucë -1989
 • Tregime Shqiptare -1996
 • Mendimi dhe Suksesi - 1997
 • Magjia e Urtisë - 2000
 • Shenjat para kthesave - 2002
 • Thuaji jetes miremengjes - 2003
 • Rina Dhe Gjyshi - 2004
 • Aforizma - 2005
 • Tregime Shqiptare dhe Mendimi Pozitiv
 • Trenat e mesnatës - 1972
 • Selgjishtja është dëshmitare - 1978
 • Ndryshoe vehten o njeri - 2004
 • Servisi i shpirtit - 1997
 • Ulërima - 2004
 • Tregime të sotme shqiptare - 1968
 • Toka e përgjakur - 1972
 • Djepi i lashtë - 1984
 • Lumturia - 2016

143 Ergebnisse zu Daut Demaku: USA, kostenlose Person-Info bei Personsuche Yasni.de, alle Infos zum Namen im Internet.

External links[edit]

 • Positive Thinking (Albanian) 21.06.2016

Daut Demaku Biografia De

References[edit]

Daut demaku biografia de

Daut Demaku Biografia Corta

Daut
 1. ^Nebil Duraku:Shkrimtarët e Kosovës '43-'83, Rilindja, Prishtina, 1984, p.63. 17.06.2016.
 2. ^Daut Demaku:'Brigjet e thata' Jeta e re, Prishtina, 1967. 17.06.2016.
 3. ^Daut Demaku:Plisat e Kuq, Rilindja, Prishtina, 1969. 17.06.2016.
Daut Demaku Biografia
Retrieved from 'https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Daut_Demaku&oldid=987518100'