Apowersoft Screen Recorder CnetTrending from CNET. Apowersoft Free Screen Recorder. Record versatile activities including video stream, self-demonstration, and live chat in vivid on-screen ways. Apowersoft Screen Recorder is a free app that enables you to record screen activities without any hassles and save as HD videos. Free Publisher: Apowersoft Limited Downloads: 12.

Published on April 13, 2015, Apowersoft Screen Recorder Pro has strengthened functionality in making real time editing and improving audio recording and fixed some bugs. In order to meet various needs of customers, such as to help people to make demonstration, it supports real time editing function during recording. This version supports more audio & video formats with remarkable improvement on recording audio. What’s more, it supports uploading video to YouTube and FTP. Apowersoft Screen Recorder Pro 2.0 checks in details about the amazing new functions made for better user experience.

The following video will show you the new features and improvements in this new version.

New functions

1. Real time editing during recording

The new version has dramatically improved the function in relation to demonstration that you’re able to adjust volume on the toolbar during recording and take real time editing and annotation on screen. You are able to make instantaneous editings on screen including arrows, rectangles, circles and pens making your videos more intelligible with this function.

2. Screenshot and video sharing

This new version also equips with a built-in screenshot tool to assist users in having effective communication by sharing images. Along with the screenshot tool is the options for sharing to social medias and cloud storage.

In the meanwhile, the latest version of Screen Recorder Pro has enhanced the uploading function on screen recording as well. It not only simplifies the YouTube Uploader which only requires users to provide YouTube accounts, but also adds the feature of videos sharing via FTP which allows webmasters to upload videos to FTP server directly.

3. Audio recording technology innovated

In order to solve the problem of failing to record audio sometimes, Screen Recorder Pro 2.0 takes Windows Audio Session for audio recording, which ensures audio recorded in high quality. This change has effectively reduced the issues that may exist in those users whose computers have no Virtual Sound Card installed.

4. Various video & audio formats supports

Recorder

In the previous versions, Screen Recorder Pro only supported recording WMV videos. As for the new version, it provides as many as nine output video formats (WMV, AVI, MP4, MOV, MKV, FLV, MPEG, VOB, and WEBM) for users to publish videos to different devices. Also, it has added AAC and FLAC based on the origin four formats (MP3, OGG, WMA, and WAV) it used to be.

Apowersoft Screen Recorder Pro 2.0 is based on the improvement on its former versions. It has made a remarkable progress in improving general functionality which can fulfill various needs of users. Furthermore, in future development, Apowersoft Screen Recorder Pro will devote to designing high end products with advanced functions and simple operation. It would be your preferred choice.

Related posts:

Olyan képernyőrögzítőt keres, amellyel időkorlát, jó hangminőséggel és késlekedés nélkül rögzítheti a képernyős tevékenységeket? Az Apowersoft Online Képernyő Felvevő egy erős számítógépet nem igénylő webalapú eszköz, amely tökéletesen megfelel igényeinek. Felülete könnyen értelmezhető, továbbá támogatja a kép és hang egyidejű rögzítését, rendszerhangokkal és mikrofonnal együtt. Útmutatónk segítségével pár perc után belevághat az alkalmazás használatába.

Az Apowersoft Online Képernyő Felvevő használata

Cnet

Az indító letöltése és az alkalmazás elindítása

Nyissa meg az Apowersoft Online Képernyő Felvevő weboldalát, majd a képernyő közepén lévő „Rögzítés indítása” gombra kattintva indítsa el az alkalmazást.

Tipp: Ha most indítod el először az alkalmazást, kattints az „Indító letöltése” gombra a „Rögzítés indítása” megnyomása után. (Az indító biztonságos, aggodalomra semmi ok.) Várj pár másodpercet, amíg a letöltés befejeződik, majd nyisd meg az indítót. Ezt követően kattints újra a „Rögzítés indítása” gombra. Az első alkalommal egy indítóprogramot kell telepítenie, de ezt követően bármikor telepítés nélkül rögzítést indíthat.

Megnyílik a külső protokoll, amely jóváhagyást kér az alkalmazás indításához; kattints az „Alkalmazás indítása” gombra, mikor megjelenik nélküli online képernyő felvevő ablaka.

A beállítások konfigurálása

Ezzel sikeresen elindította számítógépén az online alkalmazást. A rögzítés előtt a „Beállítások” ikonra kattintva módosíthatja a beállításokat.

  • Általános: beállíthat gyorsbillentyűket a rögzítés indításá és leállításá, szüneteltetéséhez és folytatásá, valamint az eszköztár megjelenítéséhez és elrejtéséhez is. Megadhatja az önnek megfelelő alapértelmezett kimeneti mappát is.
  • Rögzítés: ahogyan az alábbi képen is látható, beállíthatja, hogy megjelenjen-e a rögzítési határ vagy az eszköztár, valamint megadhatja a videóformátumot (többek között MP4, WMV, AVI, MOV, FLV) és a képkockasebességet, választhat egérstílust és beállíthatja a hangsáv minőségét, bitsűrűségét és módot is választhat. Ha végzett, kattintson az „OK” gombra.

Ezt követően megadhatod a rögzítendő területet és a hangforrást is. Az audióbemenet menüben kiválaszthatod, hogy a rendszerhangokat, a mikrofont vagy mindkettőt szeretnéd-e rögzíteni.

A rögzítés idítása

A piros „REC” gombot megnyomva indítható el a korlátlan hosszúságú rögzítés. Rögzítés közben lehetőséged van az online képernyő felvevő szerkesztőeszközeinek a használatára is: a szövegbeillesztéssel, a kiemeléssel és az ábrákkal szemléltetőbbé teheted a videót.

Tipp: Ha újra szeretnéd kezdeni a felvételt, a szüneteltetés gomb megnyomása után válaszd a jobb oldali kereszt ikont. Ekkor megjelenik egy felugró ablak, ebben kattints az „Újrakezd” lehetőségre. Ha a „Törlés” gombot választod, a rögzítő bezárul, a felvétel pedig törlődik.

A rögzítés befejezése

Ha be szeretnéd fejezni a rögzítést és menteni szeretnéd a felvételt, csak kattints a kék szüneteltetés gombra, majd a zöld pipa ikonra. Ezt követően a beépített médialejátszó segítségével ellenőrizheted a felvételt.

A felvétel mentése és megosztása

A videó mentéséhez kattints a lejátszó jobb alsó részén található mentés gombra, majd add meg, hogy videófájlként vagy GIF-ként szeretnéd-e menteni a felvételt, vagy esetleg fel szeretnéd tölteni például a YouTube-ra, a Dropbox-ra vagy a Vimeo-ra.

Ha nem vagy elégedett a felvétellel, az „Újra” gombbal újrakezdheted a folyamatot.

Apowersoft Free Screen Recorder Mac

Apowersoft Screen Recorder Cnet

Apowersoft Screen Recorder Cnet Windows 7

A videó fájlként való mentésekor a „Mentés másként Videófájl” gombra kattintva kiválaszthatod a kimeneti formátumot, a fájl nevét és a kimeneti mappát is. Ha ez megvan, a kimeneti mappában megtalálod a készítményt. Szükség esetén akár ki is másolhatod az elérési utat.

Apowersoft Screen Recorder Cnet Download

Tipp: Az alkalmazás természetesen lehetővé teszi a videó vágását is, így lementheted a felvétel egy adott részét is. Ehhez kattints az idővonalon arra a pontra, ahol kezdődjön a felvétel, majd az egérgombot nyomva tartva húzd a kurzort a kívánt végpontig. A kiválasztott terület kék színűvé változik, ekkor a „Mentés” gombbal ezt a területet mentheted el vagy töltheted fel.

Apowersoft Screen Recorder For Windows 10

Ezek tehát az online képernyőrögzítő használatához szükséges lépések. Ha komolyabb funkcionalitásra van szükséged, letöltheted az alkalmazás pro változatát. A képernyő felvevő online letölthető változatával a fentiek mellett többek között ütemezheted a feladatokat, képernyőképeket készíthetsz, és más üzemmódokban is rögzíthetsz.